Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence| Assalamu’alaikum. Sambung jangan tak sambung sebelum raya haji hahaha. Ummi bersama dua orang assistants telah menghadiri Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel Residences.

IMG_20190703_143202

Pertama kali Ummi sampai ke sini. Dah la jadi driver untuk dato’ harimau dua orang tu.

IMG_20190703_143243

Masuk je entrance dah terpandang budak sorang ni. Maka sempatlah kami bersembang kejap. Jumpa orang kampung haruslah tegurkan. Hidup jangan sombong hehehe. Aidil ni BFF Mama Cu The Ilhams.

IMG_20190703_144345

Dah namanya jamuan hari raya, maka meriahlah menu sampai rasa tak tahu nak pilih yang mana satu. Korang ingat boleh makan ke selagi Ummi tak snap gambar? hahaha. Camera eat first ok!

IMG_20190703_144400

My first plate. Rendang daging tu sedap gila. Dapat pula bahagian daging batang pinang memang favourite Ummi la.

IMG_20190703_150454

My second plate. Nasi apa entah lupa, repeat rendang daging, 3 ketul nasi impit dan kambing golek.

IMG_20190703_152453

The last one.. cendol DIY hehehe. Sedaplah sebab sendiri letak bahan secukup rasa.

IMG_20190703_154544

IMG_20190703_154545_1

Sebelum balik kami bergambar kenang-kenangan dengan Nadia dan Fikry orang kuat Petronas.

IMG_20190703_154454

Sempat juga bergambar dengan cousin Ummi sorang ni. Cik Suraya, one of Petronas’s Staff.

IMG_20190703_154642

One for the memory bersama Nadia. Geng gossip Ummi ekeke. Dia sayang Petronas Southern ni sebab tu patah balik semula jaga PTP account haha.

IMG_20190703_154715

Sorang lagi geng gossip hahaha, Encik Nagib. Ni pun orang kuat Petronas.

IMG_20190703_154930

IMG_20190703_155055

Last but not least. Kasi can la Ummi posing kat sini. Sabar je la assistant dua orang tu melayan hahaha. Thanks to Petronas especially Nadia yang sudi jemput kami. Next year jangan lupa jemput lagi ekeke. Makanan sedap. Boleh repeat makan-makan kat Capri by Fraser ni hehehe. Maklumlah ni pertama kali Ummi mencuba menunya, tak pernah attend food review di sini. Ok till then, babai!

110 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Aidilfitri 2019 – Jamuan Hari Raya Petronas di Capri by Fraser Hotel & Residence

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: