Aidilfitri 2019 – Beraya Rumah Capt Haji

Aidilfitri 2019 – Beraya Rumah Capt Haji | Assalamu’alaikum. Cerita raya seterusnya yang tinggal berbaki lebih kurang satu dua entri saja lagi. Lunch hour kami datang beraya ke rumah Capt. Haji Shaharuddin, ex-boss Ummi. Tak ada istilah ex kot hehe, walau dah tak jaga Towage Sectiob Capt Hj tetap Ummi anggap macam boss Ummi juga.

IMG_20190627_132211

Baru sampai dah kena kerah makan ecehhh. Nampak tu penuh pinggan memasing.

IMG_20190627_140933

Well, korang berkawan dengan makcik blogger memanglah tak lepas dari ambil gambar hehehe. Macam biasa rumah Capt. Haji jarang makanan tak meriah. Jom tengok apa Ummi makan.

IMG_20190627_132228

Laksa Penang. Kak Su kan orang Penang memang mantaplah Laksa Penang dia.

IMG_20190627_140851

Nasi beriyani kot. Daging Dendeng tu sedap gila uii. Kak Su cakap nak buat paling sedap kena bubuh bawang yang banyak. Ok Ummi belum gigih lagi nak cuba hehehe.

IMG_20190627_132222

Lagi favourite Ummi. Kuih lopes ya ampun sedap. Dah pesan Kak Su suruh open order ekekeke. Ada juga brownies air tangan Aisyah anak dara Capt Haji. Serious sedap.

IMG_20190627_142015

IMG_20190627_142026

Sebelum mengundur diri, jom bergambar kenangan. Masing-masing muka kekenyangan hehehe. Thanks Capt. Haji, Kak Su dan Aisyah. Next year kami beraya lagi hehehe.

122 total views, 2 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
Posts created 4650

2 thoughts on “Aidilfitri 2019 – Beraya Rumah Capt Haji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!