Mencuba Bomboloni Gebu Gebas

Mencuba Bomboloni Gebu Gebas | Assalamu’alaikum. Niat nak mencuba Bomboloni Gebu Gebas, Bandar Baru UDA ni dah lama sebenarnya. Dari sebelum bersalin lagi.

IMG_20190108_131443

Masa Ummi lalu stall ni, orang kus semangat beratur panjang. Memang tengah viral sangat Bomboloni Gebu Gebas ni. Nak beratur tu memang tak lah kan. Tambahan pulak hari hujan gerimis.

IMG_20190108_131451

Jadi kami berlalu dengan kekecewaan je la. Dalam hati tak pe lah next time lah cuba. Akhirnya sampai ke sudah, Syahid dah 4 bulan tak juga beli hehehe. Rezeki semalam Nenek belanja Bomboloni Gebu Gebas. Yeay! Alhamdulillah.

bomboloni gebu gebas1

Heaven sangat dapat 6 ketul ni. Ada perisa Durian, Nuttela dan Dark Chocolate.

bomboloni gebu gebas2

Bomboloni perisa durian ni of course Ummi dah ngap dulu hehehe. Serious memang sedap gebu gebas. No wonder steavy wonder lah orang sanggup beratur panjang uii. Masuk mulut macam terus hilang hahahaha.

bomboloni gebu gebas3

Ni Ummi try Dark Chocolate pun sodap. Ummi memang jarang tak sedap hahaha sampai tak sedar terbedal 3 ketul, selebihnya Babah dan Syamil hehehe.

Kalau ikutkan apa yang Ummi baca post di IG ada banyak lagi perisa/ filing nya.. ada durian, kaya, red bean tiramisu, dark choc, nuttela, oreo, strawberry, blueberry, mango, pandan, red velvet, milo tabur, sirap bandung dan butterscotch. Harga RM14 untuk 11 pcs bomboloni. Cepatlah korang yang belum cuba tu cuba beli. Dengar-dengar dah ada cawangan baru di Skudai.

Bomboloni Gebu Gebas

Lokasi:
Berhadapan dengan Hijo Kafe & Maybank UDA Business Centre, Bandar Baru Uda

Waktu Berniaga:
1.30pm hingga habis jualan

No. Telefon:
013-681 6919

Instagram – Bomboloni Gebu Gebas

 899 total views,  5 views today

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!