Bila Kau Masih Bekerja Sehari Sebelum Raya

14/06/2018

Assalamualaikum..

Anybody in the office? hahaha. Ya, Ummi masih lagi bekerja hari terakhir sebelum cuti raya esok. Kenapa tak ambil cuti? Sebab Ummi tengah menjimatkan cuti untuk plan-plan akan datang hehe. Cuti extra raya ni pun hanya pada hari Isnin. Hari Selasa Ummi dan Babah dah mula bekerja.

Nak bersiap ke office pun bercinta hoiiiiiiiii. Sampai car park nampak lapang je. Banyak lopong-lopong kalau tak jangan harap la. Silap-silap parking jauh hahaha.

Masuk office lagi pshyco. Berapa orang je yang ada. Orang-orang Marine ada 4 orang. Orang-orang Corporate Assurance ada 4 orang juga. Marilah kita buka radio dengar lagu raya sebelum kita kemurungan sehari sebelum raya hahaha.

Petang ni kita balik kampung ya anak-anak. Harap bersabar menanti kepulangan Ummi dan Babah. Sebelum balik kampung kita jengah pusara nenda dan adinda Ilham Syakir mu itu.

Korang kerja ke dah cuti awal tu? Dah siap merendang ke? Bak la sini sikit hehehe.

Share this nice post:

4 Comments

  • The Blogler

    14/06/2018 at 12:27 pm

    Ha..ha…ha… samalah kita, kalau tak silap kita sama negeri dan kwsn…

    1. Hernee Nazir

      14/06/2018 at 12:49 pm

      sama negeri konfem..kawasan gelang patah juga ke?

  • The Blogler

    14/06/2018 at 12:29 pm

    ha…ha…ha… kita sama Blogger JDT gak. he…he….he…

    1. Hernee Nazir

      14/06/2018 at 12:33 pm

      ooo ye ke.. hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: