Promosi Pra Ramadhan & Aidilfitri 2018 Angsana Johor Bahru Mall

21/05/2018

Halloooo.. halooooo.. Assalamualaikum..

_DSC9823

Saja nak bagitahu korang, masa Ummi Sundate dengan Babah, The Ilhams and Zara beberapa minggu lepas terkejut beruk juga tengok lat Angsana Mall dah start buat jualan hari raya uolls. Wahhhhhhhh.. berpinar mata Ummi nampak baju cantik-cantik..

Nahhhh cepat pergi cuci mata kot ada yang berkenan boleh buat baju raya. Ada butik The Haidar tau kot nak pakai koleksi pakaian Que Haidar.. kalau nak cari kurta jangan lupa singgah Butik Aisy Asyraf milik Imam Muda Asyraf.

_DSC9663

_DSC9664

_DSC9665

_DSC9666

_DSC9670

_DSC9824

_DSC9826

_DSC9825

_DSC9828

_DSC9840

_DSC9841

Harga ada yang murah ada yang mahal. Pepandai la ya korang minta tawar menawar hehe. Ummi jarang beli baju raya kat Angsana ni. Ada la sekali dua je. Sebab harga boleh tahan nyum nyum hahaha. Kurang berkemampuan gitu. Oklah, uolls kalau rajin survey la harga kat sana. Bahagian luar Angsana Mall tu pun ada Bazar Ramadhan, bolehalah korang membazar asalkan jangan membazir.

p/s Rabu ni Ummi, Babah & The Ilhams bakal ke Angsana Mall lagi.. ada projek baik hehehe.. otak Ummi dah plan nak berbuka di favourite place ever ecehhhh.. tunggu updatenya nanti ya..

Share this nice post:

3 Comments

  • mia liana

    21/05/2018 at 3:45 pm

    tu la… meriah kat angsana ni… buat pejam2 mata je bila ke sini… hihihi

  • Sis Lin

    21/05/2018 at 3:54 pm

    Waaaa sudah mau layaaa kaaa…mesti sudah ada lagu layaaa maaa…meriah maaaa…

  • kisahsidairy

    22/05/2018 at 8:09 am

    Moga Allah swt kuatkan iman aku pergi ke sana nanti..Fuhh..rasa dah cukup baju raya tahun ni..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: