Kudapan Petang.. Jambu Batu Kuah Rojak

Ehhh Ummi sorang je yang mengudap ekeke. Lepas masak ni tadi tak tahu nak kunyah apa. Jadi kita potong-potong jambu batu, then kita simbah kuah rojak.

Makan sorang-sorang krup krap krup krap. Pelawa Babah dia tak nak. Dia kata kalau jambu batu dengan serbuk asam dia nak. Serbuk asam tak ada, kalau nak sila beli hehehe.

Korang buat apa weekend sempena Hari Malaysia ni? Ummi pergi jemputan kenduri kahwin je. Nak keluar rasa malas pula walaupum hati membara nak pergi Mall of Medini. Kita beriadah main netball jek la petang ni dengan bebudak. Bapa budak tu nak beriadah main volleyball hehehe.

Ok, Selamat Hari Malaysia semua! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kudapan Petang.. Jambu Batu Kuah Rojak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *