Tuesday’s Lunch Bersama Rakan Sebaya

Tuesday’s Lunch Bersama Rakan Sebaya

Muntah darah, muntah hijau keluar KFC la bila makcik berdua ni baca hahaha. Mesti diorang tak boleh terima Ummi kata diorang “Rakan Sebaya” Ummi kan ekekeke. Kasi can la sikit uolls.

Diorang ni memang kurang selera dan akan kemurungan kalau lama tak jumpa rakan sebaya dia sorang ni hahaha. Tengahari ni tadi kami lunch sama-sama.

Makan makanan yang kurang sihat hahaha. Pening-pening sangat nak fikir makan kat mana lastly ke KFC la kita. Gasak la nak. Sambil makan sambil potpet, gelak-gelak.

On the way balik office Ummi goreng ayat manis sikit dan paksa diorang like page herneenazirdotcom kahkahkah. Siap share post blog kat timeline diorang hahaha. Thanks eh korang. Kalau akak menang contest akak belanja korang choki-choki Ilham yang banyak kat rumah tu ekeke.

page herneenazirdotcom.jpg

Korang dah like belum page Ummi? Klik banner tu ya hehe. TQ.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

One thought on “Tuesday’s Lunch Bersama Rakan Sebaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: