Ole-ole Dari Langkawi

24/08/2017

Thanks Kak Ain, bagi ole-ole dari Langkawi. Dua ketul coklat dah selamat berenang-renang dalam perut. Nutella tu macam sayang nak makan sebab kiut sangat. Ummi ni kalau dah start makan coklat memang rasa nak makan coklat je aduhaiii. Camana nak kurus ni? Kena makan dark chocolate eh kalau nak kurus? hehehe. Meh sponsor dark chocolate barang seketul dua hehe.

Share this nice post:

6 Comments

  • kisahsidairy

    24/08/2017 at 3:37 pm

    wah..bagi kita sikitlah..kita pun nak kurus jugak..ada kang aku haruk laki aku nak dark coklat jugak ni…hahahaha

    1. Hernee Nazir

      24/08/2017 at 3:42 pm

      kahkahkah..beli lebih sikit eh pos ke GP

  • Sha Mohamed

    24/08/2017 at 4:06 pm

    Sedapnya coklat.. Comel je Nutella tu.. hehehe..
    Kita pun suka dark coklat..

    1. Hernee Nazir

      25/08/2017 at 10:11 am

      hantu coklat gak eh..hehehe

  • Suria Amanda

    24/08/2017 at 4:14 pm

    Choc x gemukkan badan la…hehehehe

    1. Hernee Nazir

      24/08/2017 at 7:06 pm

      hahahaha..sian coklat dipersalahkan..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: