Happy 7 Year Anniversary With WordPress

16/08/2017

Happy 7 Year Anniversary With WordPress!

Nasib baiklah WordPress baik hati ingat anniversary ke 7 dengan dia hari ni hehehe. Dah 7 tahun dah Ummi guna herneenazir.com berplatformkan wordpress. Sebelum ni dari tahun 2006 berplatformkan blogspot hehe.

Macam handal sangat nak berwordpress kan. Blogging pun suka-suka je hobi masa lapang. Tak sangka dah 11 tahun berkecimpung dalam dunia blogging. Dulu blogging syok sendiri je. Blogwalking pun ikut mood. Kadang baca je tak tingggal komen pun kat blog orang lain.

Sekarang dah kenal makin ramai kawan-kawan blogger yang best-best yang tak lokek ilmu. Jadi haruslah Ummi support diorang juga. Eh dah lama Ummi tak update alexa rank blog kesayangan Ummi ni kan. Alhamdulillah masih di rank yang memuaskan hati Ummi. Kena kerja keras lagi lepas ni.

Thanks ya korang yang sudi baca Ummi membebel hari-hari dalam blog ni. Sayanh korang! Muaaahhhh!

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: