Breakfast of The Day 280717 – Laksa Johor by Laksamox

29/07/2017

Rezeki hari Jumaat, Kak Tot belanja breakfast untuk semua officemate tingkat 6 dan 7. Maka pagi ni Ummi breakfast Laksa Johor by Laksamox.

20170728_084206-01

Sebelum ni pernah makan sekali masa open house rumah Nenek. Sedap! Kali ni dapat makan lagi alhamdulillah rezeki.

20170728_084739-01

Haaaa ni dah siap gaul. Memang Ummi tak pandai nak makan laksa johor guna sudu garfu. Pakai tangan baru puas hati. Barulah Johor! hehehe. Sebenarnya owner Laksamox ni ex-student Ummi hehe. Ummi ajar dia Bahasa Melayu masa dia form 4 ekeke. Nama ownernya Nabella Aziera Suleiman hehe. Korang kalau nak buat majlis kenduri nak tempah dengan Laksamox pun boleh. Macam-macam jenis laksa ada. Harga kena tanya ownernya ya. Ummi tak tahu hehe. Contact number 017-7050469/ 017-7790166 atau boleh jengah FB Laksamox.

20170728_085853-01

Muka puas hati dapat makan laksa johor free di pagi hari haha. Abaikan bip Ummi tu ya. Ok TQ lah Kak Tot belanja kitorang breakfast.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: