Thanks Google Adsense!

 

Google Adsense

Alhamdulillah penantian berbulan-bulan membuahkan hasil. Pagi-pagi dah dapat email Google Adsense account dah approved. Sebelum pernah kena reject. Tak puas hati apply lagi. Pernah juga nak apply guna youtube account. Tapi tak habiskan step nak apply tu hahaha. Rasanya semalam jengah account google adsense ni tapi statusnya masih di review. Eh tup-tup approved pagi ni. Syukur.. Allah nak bagi rezeki dari sini.Tengah terkial-kial nak masukkan code ads ni ha. Maklumlah pakai wordpress ni kena install plugins dulu. Nanti Ummi share ya. Thanks kawan-kawan yang banyak membantu. Thanks juga pada semua readers blog Ummi ni Smile

Google Adsense 1

Google Adsense 2

Ads nya pun dah muncul dah tengahari ni selepas puas Ummi godeh yeay!

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Thanks Google Adsense!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: