Ke Jabatan Alam Sekitar Negeri Johor Bersama Cik Noni

Ke Jabatan Alam Sekitar Negeri Johor Bersama Cik Noni

Cerita Khamis. Boss suruh join taklimat tumpahan minyak di Jabatan Alam Sekitar Negeri Johor bersama orang kuat HSE Department, Cik Noni. Sebelum tu kami dah siap-siap lunch di Restoran Amphawa Boat Noodle.

P_20170525_161845

Punyalah dia ajak kita lalu Lima Kedai dah macam 2 jam nak sampai DOE rasanya hahaha. 

P_20170525_141032

Ummi ni bab-bab lukisan memang pantas jek nak snap.

P_20170525_141122

Cik Noni tengah tanya apa entah. 

P_20170525_141211_BF

Ummi selfie jek la kat sini hehe. 

P_20170525_143840

P_20170525_150623

Tak lama pun taklimatnya sejam lebih je. Sambil-sambil tu ligat otak nak ajak Cik Noni singgah mana-mana hahaha.

P_20170525_161819_BF

Ok settled taklimat. 

P_20170525_163751

Souvenir dari Deleum Primera Sdn Bhd. Name card holder seketul boleh simpan name card walaupun Ummi tertinggal name card kat office muahaha.

Jom kita cuci mata di kawasan berdekatan. Toleh kiri toleh kanan pandang depan, nampak Gulatis hahaha. Jomlah masuk. Ceritanya next entry.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!