Sambutan World Laughter Day 2017 Di Galleria Kotaraya

Tetiba dengan tak sengajanya kami terjebak join aunty uncle ni kat depan stage Galleria @ Kotaraya hehe. Dari jauh dah dengar bunyi alat muzik, terus ajak Babah jengah. Rupanya ada sambutan World Laughter Day 2017 anjuran Johor Bahru Happy & Joyous Club.

P_20170507_144754_vHDR_Auto

 Main stage.

P_20170507_144722_vHDR_Auto

P_20170507_144759_vHDR_Auto

P_20170507_144810_BF

Mula-mula Uncle ni yang lead. Aunty sorang tu dah ajak Ummi join tapi budak cenonit kat belakang tu takut tengok badut rasanya dia meraung tak nak hahaha. Bila Babah sampai Ummi ajak dia join, dia pun melayan je tapi Syamil nak berkepit dengan dia lah.

P_20170507_145235_vHDR_Auto

Seperti ku kenal Encik yang lead ni. Rupanya pernah jumpa masa RaSuk Johor 2017. Orang kuat Jabatan Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat. Nama makcik terlupa hehehe.

P_20170507_145214_BF

Nampak tak beriya nak join haha sebab rasa aunty uncle tu enjoy sangat and semua nampak happy sesuailah dengan nama kelab diorang ni. Babah main yang kayu tu hehe apa nama entah.

Hehehe syok melayan dorang. Tapi kejap je tak boleh lama-lama terbengkalai urusan kang. Syamil dari start sampai akhir muka monyok sedih hahaha. Sorry dik, Ummi saja je nak layan nenek atok ni berhohoho hahahaha.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

4 thoughts on “Sambutan World Laughter Day 2017 Di Galleria Kotaraya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: