Model Sambilan KSPSIJB

Saja je nak share, cerita model bidan terjun kita Encik Ilham Syamil tu ekeke. Buat-buat cukup korum untuk sesi photoshoot Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru (KSPSIJB). Nasib mood dia ok je boleh join kekawan lain tu. Eh tak payah fokus sangat kat model tu lah. Fokus kat info yang nak di sampaikan pada bunting KSPSIJB tu.

FB_IMG_1493435906028

TAHUKAH ANDA PENYUSUAN SUSU IBU KURANGKAN RISIKO KANSER?

Penyusuan susu ibu meningkatkan tahap kesihatan dan perkembangan bayi dan kanak-kanak. Ia juga menyumbangkan ke arah peningkatan kesihatan dan kesejahteraan ibu bagi jangka masa pendek dan panjang.

Kredit: Kelab Susu Ibu Johor

Ibu ayah, baka ibu ayah kalau nak gali ilmu penyusuan susu ibu, boleh jengah social media kami ya.

Website – http://kelabsusuibujohor.com/
Facebook – https://www.facebook.com/kelabsusuibujb
Facebook Group – https://www.facebook.com/groups/kspsijb (STRICTLY for ladies)
Instagram –
www.instagram.com/kelabsusuibujohor
Email – kelabsusuibujohor@gmail.com

Nak jadi ahli? Boleh isi borang di SINI.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!