Breakfast of The Day – 040517

04/05/2017

20170504_083632

Hari ni Ummi bekal karipap daging, tapi sedih sebab karipap daging dah togel. Tak payah tanya mesti korang dapat agak siapa punya kerja tu kan. Tak lain tak bukan, Muhammad Ilham Syahmi la siapa lagi. Kalau adik, dia makan semua tak memilih mana-mana part. Tapi kalau abang, Ummi terpaksa redho la cara dia makan gini. Takkan nak buang, sayang tu dah la sedap. Jadi Ummi bekal bawa ke office. Nasib Babah dah selamat makan 3 keping bahagian dia. Lama dah Ummi tak order dengan Ibu Azie Karipap kosong tak ada inti untuk abang Ilham. Memang kena ada stok untuk bekalan bulan puasa ni. Hrap dah besar nanti makan the whole karipap hehehe.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: