Cuci Mata di Vincci, AEON Bukit Indah

Cerita Jumaat lepas. Lunch sambil cuci mata. Cerita lunch di SINI.

Bukan sekadar cuci mata, tercuci poket sikit hahaha. Pusing-pusing Padini sampai tercekut dua pasang kasut hahaha. Ummi suka kasut Vincci ni simple je dan selesa.

P_20170421_140323

Memang muncung la muka sales girl tu sebab banyak jenis yang Ummi test haha. Sorry eh dik.

P_20170421_145626

Sudahnya atas nasihat Ira, Ummi beli yang ini. Satu hitam, satu lagi warna sweet sweet gitu. Dalam Vincci nampak baby pink. Sekali sampai office tengok macam warna beige. Aduhaii. Dah rasa budak tu salah masukkan dah. Dah plan nak tukar semula. Sekali sampai rumah eh warna yang Ummi nak le. Eh, kasut ni yang magic ke mata Ummi yang makin rosak? Hmmm…. sampai ke sudah ni ha tak tukar semula. Kasut hitam tu ok, lembut tapi belah dapat macam terseksa sikit kaki. Yang satu lagi tu memang sedap pakai selesa. Harap-harap Ummi jimat cermatlah pakai, raya tak payah beli kasut ekekeke.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Cuci Mata di Vincci, AEON Bukit Indah

  1. asssalamualaikum hernee….setiap bln mesti cuci poket juga kn…mama pun pi kat tebrau ari tu tapi ramai sgt malas nak tengok pening kepala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: