Cuci Mata di Vincci, AEON Bukit Indah

27/04/2017

Cerita Jumaat lepas. Lunch sambil cuci mata. Cerita lunch di SINI.

Bukan sekadar cuci mata, tercuci poket sikit hahaha. Pusing-pusing Padini sampai tercekut dua pasang kasut hahaha. Ummi suka kasut Vincci ni simple je dan selesa.

P_20170421_140323

Memang muncung la muka sales girl tu sebab banyak jenis yang Ummi test haha. Sorry eh dik.

P_20170421_145626

Sudahnya atas nasihat Ira, Ummi beli yang ini. Satu hitam, satu lagi warna sweet sweet gitu. Dalam Vincci nampak baby pink. Sekali sampai office tengok macam warna beige. Aduhaii. Dah rasa budak tu salah masukkan dah. Dah plan nak tukar semula. Sekali sampai rumah eh warna yang Ummi nak le. Eh, kasut ni yang magic ke mata Ummi yang makin rosak? Hmmm…. sampai ke sudah ni ha tak tukar semula. Kasut hitam tu ok, lembut tapi belah dapat macam terseksa sikit kaki. Yang satu lagi tu memang sedap pakai selesa. Harap-harap Ummi jimat cermatlah pakai, raya tak payah beli kasut ekekeke.

Share this nice post:

6 Comments

  • maszull

    27/04/2017 at 4:33 pm

    asssalamualaikum hernee….setiap bln mesti cuci poket juga kn…mama pun pi kat tebrau ari tu tapi ramai sgt malas nak tengok pening kepala …

    1. Hernee Nazir

      27/04/2017 at 5:30 pm

      waalaikumussalam ma.. hehe tu lah kalau ramai tak selesa nak pilih..

  • airah

    27/04/2017 at 5:47 pm

    cantiknya yg wrna lembut tu.pegi aeon bukit indah xsempat nk cuci mata pun

    1. Hernee Nazir

      27/04/2017 at 5:49 pm

      airah selalu ke jb ke?

      1. airah

        27/04/2017 at 6:16 pm

        airah baru je pindah jb

        1. Hernee Nazir

          27/04/2017 at 8:01 pm

          oo kisahnya..nanti blh la dating2 dgn airah hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: