Lunch Bersama “Kawan Sebumbung”

13/01/2017

hancur harapan. dah berapa minggu bula hari jumaat je jumpa dila. jumaat jek jumpa dila. memang menambah daginglah macam ekeke.salahkan orang padahal sendiri kuat makan. minggu ni kami berempat..ummi ilhams, dila, iqa dan nonie. nonie dah terjebak join geng ngok ngek ni. nampak iqa dah buat trademark “kawan sebumbung” walaupun office jauh2 hahaha.

oleh kerana nak cari usb cable ipad maka terpaksalah ajak diorang ke aeon bukit indah. terpaksa ok.

sebelum isi perut kita beli dulu siap2 2 usb cable ni di switch level 3 RM89 seketul. dah beli boleh makan dengan aman.

ohhh kami makan di restoran johnnys. tapi ummi tak makan steamboat tau sebab ummi sedih ingat ilham ekeke. jadi ummi makan set no. 124 ni tak ingat tajuk makanan yang penting sedap disulam ice lemon tea. 

lepas makan bergegas naik atas semula sebab ummi dah dapat detect satu kedai baru di sebelah daiso. bahaya sangat kedai ni. kalau tak mampu kawal nafsu membelilah sila jangan masuk sebab ada banyak barang2 comel. ok to be continued in the next entry. babai.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: