31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 2

bertemu kembali di hari ke 2 eceewahhh.

cabaran hari kedua.. gambar setahun yang lalu. banyak2 gambar setahun yang lepas, gambar ni je yang menarik hati hehehe.

gambar adik syamil belanja lesung pipit dengan gigi 6 batang. masa ni sukan tadika ummu mukmin & aulad ilmiyyah. kami tengah tengok abang ilham bersukan. happy sangatlah adik syamil tu kan hehehe. masa ni juga ummi baru start control makan kot tak silap. tapi awal tahun ni ummi tak start pun. selera makin membuak2 pulak ni ekekeke.

oklah.. settled task hari kedua. uolls dah buat ke belum task day 1 & day 2? cepat masih sempat lagi nak join.

boleh refer entry di blog Wawa Ashiharaa atau entry ini.. 

jangan lupa..

Like page JDT Blogger ** Follow Instagram JDT Blogger ** Follow Twitter JDT Blogger

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

12 thoughts on “31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: