31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 2

06/01/2017

bertemu kembali di hari ke 2 eceewahhh.

cabaran hari kedua.. gambar setahun yang lalu. banyak2 gambar setahun yang lepas, gambar ni je yang menarik hati hehehe.

gambar adik syamil belanja lesung pipit dengan gigi 6 batang. masa ni sukan tadika ummu mukmin & aulad ilmiyyah. kami tengah tengok abang ilham bersukan. happy sangatlah adik syamil tu kan hehehe. masa ni juga ummi baru start control makan kot tak silap. tapi awal tahun ni ummi tak start pun. selera makin membuak2 pulak ni ekekeke.

oklah.. settled task hari kedua. uolls dah buat ke belum task day 1 & day 2? cepat masih sempat lagi nak join.

boleh refer entry di blog Wawa Ashiharaa atau entry ini.. 

jangan lupa..

Like page JDT Blogger ** Follow Instagram JDT Blogger ** Follow Twitter JDT Blogger

Share this nice post:

12 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: