#Raya2016 | Makan2 @ Rumah Marine’s Bosses

11/08/2016

rezeki jumaat lepas lagi satu. lunch rumah capt haji dinner rumah capt nazer aka my boss.
tugas kami tak susah buka mulut tadah perut je untuk hari tu hehehhe.

20160722_120910

sebelum lunch hour dah terpacak kat rumah capt haji.
ni lah cara wan, yap, haziq dan hasnor meluahkan rasa lapar hahahaha.

20160722_120951

first trip kita bedal laksa penang.

20160722_121007

haziq and hasnor.. memasing kena kerah tengok kamera.

20160722_121015

yang dua orang ni hmmmmm malas nak komen banyak2 lah. Smile with tongue out

20160722_121027

sebelum menjamah laksa penang kita selfie dulu.

20160722_122008

faiz and capt nazer baru sampai.

20160722_122047

second round.. hehehe
nasi impit,sambal tumis, serunding, kuah lodeh.

20160722_122434

 
khusyuk capt. nazer menjamu selera hahaha.

20160722_122412

20160722_122418

20160722_124328

sesi makan kuih raya pulak.

20160722_122422

cekonon mamat ni makan tak mengikut nafsu la kan. erkkk.
lepas dorang makan2 semua.. yang lelaki ke masjid berdekatan untuk solat jumaat.
oleh kerana saya menumpang kereta wan, maka saya kena la tunggu dorang habis solat.
barulah diorang datang semula ke rumah capt. haji.

20160722_124406

2nd round lepas solat jumaat dia bedal lagi daaaaaaaa.
tadi tu lakonan jek semata2 hahahaha.
lepas siap2 semua bergegaslah balik office dengan oerut yang kenyang.

malam sambung lagi beraya sambil makan free di rumah capt nazer.
kitorang sampai dalam pukul 8 lebih sebab ummi ilham terhegeh2 bersiap Smile with tongue out

20160722_213838

ilham sedang beramah mesra dengan uncle yap.

20160722_213925

20160722_214013
kitorang dah kenyang baru kak leen and family sampai.

20160722_214003

babah berborak dengan capt akashah dan faiz.

20160722_214032

hmmm budak sorang ni.. dia buat macam rumah dia sendiri.
habis lego anak capt nazer dia lenjan.
abang aqil pun join sekali walaupun mula2 macam malu2.

20160722_220127

mak2 nak posing sekejap.

20160722_220400

syamil n ummi yang kekenyangan.

20160722_220539

kekonon aunty fatin nak dukung dia.. sekali merebeh muka syamil nangis hahaha.

20160722_220707

kita suruh snap gambar dengan tuan rumah. dia sibuk menyelit.

20160722_220730

sebelum balik. sempat bergambar dengan tuan rumah wife capt nazer dan kak su.
masa siang terlupa bergambar dengan kak su hehehe.

thanks capt haji dan capt nazer serta family kerana sponsor lunch and dinner kami.
lepas dari beraya rumah capt nazer, ada 2 buah rumah lagi menanti.
fuhhhhhhh.. nama pun raya Winking smile

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: