Jalan2 Makan2 ;)

12/12/2014

saja ikut mama cu dan nenek ke JPO.
kami dua beranak bukan nak beli apa pun.
jalan2 cuci mata jek.

 

20141210_162005

abang ilham ni kan, sekarang kamching gila dengan nenek.
ummi ni dia tak pandang dah. anak bertuah.
tak nak pimpin tangan dengan ummi.
tapi tetiba je badan rasa dedor semula.
pandai dia meleset cari ummi semula.

 

20141210_162325

tunggu mama cu pilih jam.
baik kita duduk merehatkan diri.
letih ummi nak meronda tapi ada hati nak berjalan. ekeke.
tu budak ngengada tetiba nempel kat ummi.

lepas dah jumpa barang idaman mama cu.
kita ke Absolute Thai isi perut.

ummi pakai shawl terbaru Cala Qisya.
Salma Instant Shawl (Size: XL)
sangat best kainnya, tebal dan sejuk.
ni yang rasa nak tambah koleksi lagi ni Smile with tongue out

 

20141210_164733

20141210_164740

tengok budak lapar tu.
abaikanlah kekembangan ummi ilham itu.

 

20141210_164852

wee buat hal sendiri.
ibu dia dengan mama cu tengah fefeeling cun kat situ.hahaha.

makanan sampai.
sila akan dengan berhemah.

 

20141210_165020

kerabu mangga.
ilham suka gila kat sarang telur rangup tu.
dia cakap nak “goreng” hahaha.

 

20141210_165205

tomyam slurrrrrrrppp.

20141210_165120

siakap stim lemon.
gambar asparagus goreng belacan dan puding mangga yilek.
tak sempat snap Winking smile

lepas makan2 terus jek balik rumah.
keletihan walau sekejapan berjalan.
sebenarnya ditambah penat pagi kat HSA.
pukul 7 lebih baru bersilat kat dapur untuk dinner.
kang hijau muka babah balik kerja penat2 tak ada makanan.hehehe.
menu simple.

asam pedas sardin.
ayamas goreng.
settled dinner Plate

okbai!

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: