Ramadhan Day #20

Iftar Ramadhan ke 20 ditaja oleh Big Boss Marine Services Dept. PTP. Thanks ye Encik Kapten 🙂

2012-08-09 19.21.21

 Lokasi pilihan.. The Ledang, Nusajaya.

2012-08-09 20.08.34

Si tukang order.. BUKAN tukang bayar 😉

2012-08-09 20.08.05

 

Wajah2 kelaparan dan kekenyangan hehehe.. Entah apalah yang dijoyahkan Capt Akashah tu kan..hahaha~ Sorry Ita.. pipi Ita tetap nampak bulat walaupun Ita dah kurus sekarang 😉 Alamak gambar Kak Raja.. Kak Intan dan Nazam tak nampak pulak..

 

2012-08-09 19.31.47

 

Ini pinggan saya.. lauk pauk redha je sebab En. Nazir yang ambilkan untuk first round.. second round ambil spaghetti.. gambar? tak sempat nak snap 😉

 

2012-08-09 20.07.56

 

Babah tengah makan ABC.. kena paksa stop sebab ummi nak snap gambar.. gambar ummi dan Ilham tidak ada ye..terlupa nak suruh Babah snap..sebab ummi duk bersembang ke sana sini~ 🙂

 

2012-08-10 07.02.52

 

Ni ole2 dari Capt Akashah untuk staff2 office. Thanks Capt.

Next year boleh belanja lagi.. ehhhh???!!! 😉

++++++++++Review The Ledang++++++++++

Ok.. pada saya makanannya biasa2 je.. dua tiga kawan2 saya tanya pun cakap yang sama.. tapi dah makan FREE kan bedal jek la.. 😉 Environment memang very nice. Santai, sambil didendangkan dengan lagu2 dari live band yang best sampai En. Nazir tangguh nak balik 😉

Ada 8 hari lagi before The Ledang close untuk promosi Sajian Ramadhan. Sesiapa yang nak mencuba silalah ke Nusajaya ye..

Sajian Ramadhan  – The Ledang, Nusajaya

RM55 nett (Adult)

RM25 nett (Child)

Kids under 7 years old eat FREE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!