Ber”Subway” Di Hari Jumaat :)

Dah start semula rutin keluar makan jauh2 yang tak jauh sangatlah dari opisΒ di tengahari Jumaat. Dulu selalunya setiap Jumaat memang kitorang makan luar.. lepas tu dah lama stop atas sebab2 tertentu πŸ˜‰ Sekarang macam dah nak start semula la “Sesi MengOBESkan Diri” ni. Yang penting geng makan saya tetap Cik Ita πŸ™‚

Jumaat lepas kami lunch kat Subway, AEON Bukit Indah.

Geng Makan aka geng mendebabkan badan selamanya πŸ˜‰

Jangan tenung pipi gue yang semakin menebal πŸ˜‰

Makan ni je pun, tak banyak kan.. hehehe nama saya terlupa yang penting sedap..

Pengsan la sekali keluar asyik entry makan jek. Lepas ni ada lagi dua entry makan. Sila buat2 tak nampak je la kan. Puan blog memang selamanya peminat makanan. Sekian πŸ™‚

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!