Croissant Adarassa House Yang Best! ;)

Tengahari tadi, saya dan Ita hanya.. diulangi HANYA makan Croissant yang kami beli kat cafe bawah, Adarassa House Cafe. First time mencuba, tu pun sebab tengok Capt Akashah order semalam. Call Yana terus order untuk lunch. Harga satu RM3.50 sahaja.

Nahhhhh.. ni rupa paras croissant itu 😉

ohhh.. sungguh yummy kawan2.

Tengok rupa je dah tahu sedap ke tak kan. Ya ikhlas dari hati ni puji, bukan bodek tau hehehe.

Bukti kesedapannya.. 😉

Nampak benor nipunyaaaaaaaaa.. belum makan lagi la time ni 😉 Tapi memang puas hati macam nak lagi.. oooppssssssss~

 Ita pun kata sodappppppp..

Makanya mulai hari ni, kalau dah bosan nak order menu lain, confirm la croissant jadi pilihan hati kami sampai jemu hehehe. Sesiapa yang nak try, pergi la order kat Adarassa House Cafe kat Wisma PTP, Blok A. Sekian, promosi percuma 🙂

p/s Kak Ngah aka Taukey Adarassa, kalau terbaca entry ni, sila taja croissant free selama seminggu..ngeee~ tak malu 😉

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!