Drebar ‘Teksi Tunai’ ;p

Sekarang kalau tak ada transport ke apa ke, call je drebar Teksi Tunai ni confirm sampai hujung dunia pun dia sanggup hahaha. Kalau time En. Nazir kerja siang je confirm drebar ni berkhidmat untuk saya sebab tak larat nak menunggu pukul 8pm. Call or sms anytime sebelum 5.30pm drebar dah terpacak kat bawah Wisma A. Kadang2 kena juga bebel dengan saya, ayat paling best kalau dia macam tak menyabar tunggu saya keluar opis.. ”Ko ingat ayah kita ada share dengan PTP ke, maka aku boleh keluar pukul 5.15pm..cesss” 😉

Apa pun thanks la ya drebar ‘Teksi Tunai’. Jasamu ku kenang. Selagi kakak awak ni tak bersalin silalah berkhidmat dengan jayanya ya 🙂

 

**tuan blog dah sampai Senggarang tengahari tadi.. tapi cita2 nak pergi pasar lambak hampa belaka.. sampai2 tengok peniaga dah berkemas :(**

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!