Pengaruh Blog & FB ;)

 

“Hernee Nazir” hanyalah untuk nickname blog dan fb saja. Jangan di bawa ke office ya kawan2 hehehe. Ni kes terbayang2 nama kat fb la ni ye Puan Dayah 🙂

Dah lama snap gambar ni, macam biasa la tuan blog kan ada masa terlebih rajin, ada masa malas yang amat maka terperuk la kat draf gambar ni.

Jangan diamalkan guna nama ni kat payroll, kang confirm tak dapat gaji kang hehehe. “Hernee Nazir” nama pena saja ya (nama pena kata ko Hernee, ye2 o jek hahaha) jangan gunakan untuk kegunaan rasmi.

Sekian, harap maklum 🙂

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!