Malam Berinai Ain & Mat

[untuk mengcover kecomelan tuan blog, terpaksa sembunyi di sebalik pengantin.. ;)]

Selamat Pengantin Baru Ain & Mat

Saja ikut En. Nazir malam ni, rumah pengantin dekat je dengan rumah. Kalau jauh confirm tak kuaso den. Lagi pun pengantin lelaki ni sedara kitorang, pengantin perempuan pulak bff Ana adik saya.

Kecil molek je pengantin perempuan ni. Mesti Ana sedih bff dah kahwin hehehe. Ayu pulak jadi pengapit (nak cepat jangkit la tu) hehehe. Pengantin selamat diijabkabulkan semalam lepas solat Jumaat. Alhamdulillah kalau dah jodoh tak ke mana. Oklah, stop here.. saya dah kepenatan. Ni menunggu En. Nazir duk bersembang pulak. Rasa muncung dah nak sampai tol Singapore – Second Link ni 😉

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!