Last BSP of The Day :)

Hari ni macam biasa menjalankan rutin 3 bulan yang lepas, sehari sebelum jumpa doktor haruslah menghadap nurse klinik desa untuk ambil darah 4 kali sehari.

Kali ni nombor cantiklah. Macam dirancang jek hehehe. Sesi pagi, pre breakfast 3.6, tengahari pre lunch 3.6 lagi, petang pre dinner 4.3 dan malam post dinner pun 4.3. Berpasang2an pulak catatan BSP kali ni. Alhamdulillah tak mencanak2. Nurse kata ok la tu, jangan risau2. Esok macam biasa tunggu turn berjam2 kat Pusat Kesihatan Gelang Patah. Jumpa doktornya sekejap je, menunggunya tu yang berzaman. Sabar je la banyak2. Tak sabar nak timbang berat. Dah naik berapa kg agaknya, ke maintain hahaha. Mustahiiiiiiiiiiil 😉

Ok lah mata dah kelat, selamat malam semua. Mimpi yang indah2 ya 🙂

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!