Suami Siapalah Ni..



Suami Siapalah Ni.., originally uploaded by herneesamshudin.

..yang tengah menunggu isteri dia yang tak keluar2 dari office :p Sedih betul tengok dari jauh dengan bekal sebotol air mineral hahaha. Senyap2 snap dari belakang saja nak
mengenakan En. Nazir.

Banyak2 tempat, kat sini yang dia lepak. Tak sempat nak beritahu ambil saya lambat sikit, dia dah sms dah nak sampai. Tak boleh nak buat apa la, dia terpaksalah menunggu saya sebab ada kerja yang belum siap. Maklumlah next week the whole week boss tak ada outstation ke Bangkok. Semua document yang dia kena approve haruslah disiapkan sebelum dia tak ada. Nampaknya minggu depan senyum sampai telingalah saya ;p ooooopssss..

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!