Dapat Tudung Syria Cotton Baru


Dapat Tudung Syria Cotton Baru
Originally uploaded by herneesamshudin

(belum sempat taip dah tersend mms..hahaha)

Tudung ni pemberian Gee owner Diraz Online Store. Saya nak beli tapi dengan murah hatinya Gee memberi. Thanks Gee. Malu akak nak ambil (echeh ceh). Dah lama tak pakai tudung syria, kalau awal2 tudung syria keluar berduyun beli. Sekarang bila tak pakai dah kena sindir dengan En. Nazir, mana pergi tudung2 syria tu hehehe.

Kain tudung ni lembut dan selesa dipakai. Anak tudung pun senang nak adjust. Macam biasa saya tetas sikit hujungnya untuk nampak muncung macam kat dalam entri Petua Anak Tudung Syria Tak Melekap barulah tak melekap kat muka yang tembam 😉
Ok, kalau nak tengok koleksi2 kat Diraz Online Store, bolehlah menjengah blog Gee ya 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!