DiGi iPhone 4 Play

..yang terlewatkan.. ;p

Task untuk Day 2.. “DiGi iPhone 4 Play

DAY 2

1. Write a blog post with the title, “DiGi iPhone 4 Play”.

2. In your post, tell us which App from the iTunes Ap

p Store that you have seen/tried out is your favourite, and why. If you’re not familiar with iPhone Apps, you could get an overview at this link, or try Googling around; you’re bound to find a few recommendations 😉

***** Inilah App yang saya suka ;p*****


..apps ni sah2 untuk saya.. senang tu nak cari resepi time2 nak masak nanti..semuanya dihujung jari.. silap2 resepi Dari Dapur Hernee Nazir pun tersenarai kat situ ;p

APPS FOR MUSIC – GUITAR TOOLKIT

.. apps yang ni pulak untuk En. Nazir nak main guitar..tak payahlah dia nak guna gitar kapok kat rumah tu.. main touch2 pun dah boleh jadi lagu.. best kan??

Kalau awak nak juga.. jomlah join contest ni last minutes macam saya ;p

DiGi iPhone 4 Me!

©Hernee Nazir – Apa yang saya merepek ni??? Ada 2 entri lagi sangkut esok last day..huhuhu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!