Bukti Kesejukan Melampau

Hari ni saya bekal stokin pink belang2 pergi kerja. Sejuk yang amat tak tahan pulak rasanya. Sebelum ni ada bawa stokin tapi bila dah bawa balik rumah nak cuci, lupa bawa datang semula. Dah macam kaki kartun dah hehehe.

Aduhai cepatlah hari Rabu habis, dah tak sabar nak cuti Raya. Kawan2 cuti Raya lama ke? Saya start Khamis ni sampailah ke Jumaat depan. Naik kerja insya’Allah 20/9.Yahooooooooooooo. Saya tak excited nak Raya, sebab saya dah dapat bayangkan perasaan saya pagi Raya nanti huuu 🙁 Yang saya excited nak bercuti merehatkan otak itu saja.

©Hernee Nazir – Semalam beli baju Raya tanpa perasaan..main ambil je..oh ya, ada 2 entri buka puasa dengan family dan kawan2 En. Nazir yang tertunggak..kat rumah sangat malas nak download gambar dari memory card..

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!