T-Shirtmu.. Lebihan Kain Sofaku dan Langsirku :p

Tak tahulah siapa yang tiru siapa. T-shirt si Yot (bukan nama sebenar) ni memang sedondon sangat dengan kain sofa dan kain langsir kat rumah tu hehehe. Terus je idea datang nak tayang kat blog. Bukan nak malukan Yot, saja2 je. Lagi pun dia redha diperagakan macam ni hehehe. Sempat lagi tutup2 muka takut orang kenal. Tak payah la Yot, kot ada orang setaman yang baca blog ni, dorang kenal siapa Yot.

Adakah benar.. T-Shirtmu.. lebihan kain sofaku dan langsirku??? Biar Yot yang jawab sendiri ngeee~

©Hernee Nazir – Ampunkan kami penunggu gua.. hehehe~

[auto publish]

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!