Happy Birthday To Rina Nazra

Cerita lapuk, entri yang lama terperam nasib baik tak jadi macam ikan pekasam ;p

Happy 24th Birthday to Rina Nazra

Actually birthday Rina 24 Jan hari tu. Majlis ni pun hari yang sama, kebetulan ada free time jadi kami datang la meriahkan majlis. Ramai juga tetamu yang datang selain dari keluarga kami.

Menu yang dihidangkan kalau tak silapnya mee hoon soto, nasi goreng, nugget dan banyak lagi. Sampai naik penuh perut ni nak makan.

Sempat juga snap gambar baby Dania yang semakin montok lagi gebu ni. Geram betul macam2 nak gigit2 je dia ni. Tapi hari tu mood Dania tak berapa ok la, maybe dia mengantuk sangat lepas tu orang dalam rumah bising, jadi dia tak dapat tidur lena.



Ini my cousin Umi si Dania and we called her Kakak. Sebaya dengan saya that’s why we are very close. Kakak semakin slim sekarang ni, maybe penat jaga Dania dan saya semakin membesar bagai johan ;p

post signature

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!