"aku xtau ko nih islam ke x?"

Apa perasaan korang kalau orang mempertikaikan keISLAMan korang???
ini terjadi kepada saya.. baru sekejapan ni..
si M***kuk yang saya ceritakan semalam tu reply email saya..
dia cuba menaikkan darah saya.. ni ayat sopan dia..

“aku xtau ko nih islam ke x?”

sebelum tu dia ada kata saya tak jawab salam dia..
saya rasa dia yang pekak badak..
jauh sangat melencong dari tajuk claim kan..
dah tak puas hati salam pun jadi isu..

terkesima saya bila orang bagi soalan macam tu..
siapa dia nak tentukan keISLAMan saya..
siapa dia nak menilai saya..
walau macamana pun saya dah pun settlekan claim dia..
Mint nasihatkan supaya tak payah buat..
saya malas nak panjangkan cerita..
biarlah dia.. tak kuasa saya nak melayan orang macam ni..
semoga Allah lindungi saya dalam apa jua keadaan..Amin2..

[Nota sedih berwarna biru: Sedih pulak hati saya bila org cakap macam ni]

post signature

15 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!