Cute emo lil’ girl.. Syuhada

Kids


Nie Syuhada..umo 4thun..anak jiran..auntie die aku punye passenger gie keje..hehehe..budak nie bijak..n pndai sungguh melawa..hehehe..tp ade sket emo..hehehe..klau time die xde mood nti smua org kena jerit..hehehe..Adah..Adah..die nie suke nyanyi..lagu yg die suke msti die ingt..aku plak suke je layan kepale die..time die ok la..hehehe..klau x mau nye aku kena jerit ngn Adah..hehehe..die suke lagu Rossa..Ayat2 Cinta..die hafal lirik lagu nie..tp die dh pndai2 ubah tajuk lagu nie jd “Ayat2 Rossa” aku pnah rakam video die nyanyi lagu Miraei..klau dngar dari jauh beriya cm lirik yg betul jek..hehehe..

Yang wat kitorang slalu geli ati time ngade2 die dtg..die suke kt cousin aku Ider yg umo dh 20thun..cara die cam org dewasa yg btul2 tgh dilamun cinta..hehehehe..geli ati klau tngok..klau ajak die bsolek msti suke gile..whateva la Adah..janji Adah bahagia.. ;-p

ps: Pelakon kanak2 cite “Mutiara Hati” versi Malaysia..

Related Posts

One thought on “Cute emo lil’ girl.. Syuhada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!