His Birthday 09/02/08

His Birthday
Urm..ari nie birthday en.nazir..hehehe..kite celebrate birthday die kat My Friends Tom Yam jek..plan asal nk gie Senibong..tp cm x confident bleh sampai..hehehe..ok la mkn kt cni xde la mahal sgt..n makanan die best2 blaka..sehingga menjilat ibu jari kaki..kitorang order pe ek? nasi putih..kerapu sweet sour..sayur chap chai..n ape lg ek x ingt plak.. (x smpat amik gmbr coz dh lapo gile)as usual mknn yg ktorg order mmg byk..dh mcm ade 5 perut..hehehe..aku mmg x ksah bab2 makan nie..that’s y duit aku abis sbb bli mknn jek..tekak ktorg nie lebih kurang same..nak mkn sdap jek..hehehe..sampai mak die kate “tekak orang kaya”..hehehehe.. (aku byk makan tp nape x bso2 ek? hehehe) mak aku kate aku kna sumpah ngn makanan..hehehehe..ade2 je..

skang dh genap umur die 28 thun..dh layak sgt klau nk kwin..hehehe..aku bg die hdiah pe ek? hehehe..aku bagi lighter Zippo jek..aku hrp die akn bwk lighter tu kmane2 die gi..hehehe..

To Mohd Nazir Mahat: “Happy 28th Birthday..May Allah bless u”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!