Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay…Continue reading Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

344 total views, 1 views today

Friday’s Lunch at The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Ini cerita Jumaat minggu lepas bukan minggu ni. Tak pasti kenapa hilang ingatan nak update entri ni. Mungkin sebab terlalu kenyang sampai terlupa hahaha. Minggu lepas plan nak makan kat boat noodle bila call fully booked. OMG! Menjejes air liur asyik tak dapat makan je ehehe. Lepas tu berangan nak ke AEON Bukit Indah. Eqa…Continue reading Friday’s Lunch at The Chicken Rice Shop Mall of Medini