Lawatan Abang Ilham Ke Muzium Nenas, Pontian

cerita penghujung bulan Mei. Tadika Ummu Mukmin & Aulad Ilmiyyah buat lawatan sambil belajar ke Muzium Nenas, Pontian. masa first time cikgu bagitahu je abang ilham macam jual mahal. lagi2 bila mommy ngah dan mama cu ejek2 dia nanti bawa balik nenas. lagilah hangin satu badan mamat tu. ummi balik kerja tanya dia pun dia […]

Abang Ilham @ Tadika Aulad Ilmiyyah

assalamualaikum semua salam 2016 ecehhhhh.. dah 11 hari pun tahun 2016 bermula. baru nak wish happy new year ye. busy sangat ummi ilham ni sampai tak sempat2 nak update blog. bersusun2 sebenarnya entri 2015 tertangguh yang bakal menjadi tukun hehe. alhamdulillah abang ilham dah mula bersekolah tahun ni. bermulalah rutin baru ummi ilham tahun ni. […]