• Ilham Learning Phase,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Lawatan Abang Ilham Ke Muzium Nenas, Pontian

    cerita penghujung bulan Mei. Tadika Ummu Mukmin & Aulad Ilmiyyah buat lawatan sambil belajar ke Muzium Nenas, Pontian. masa first time cikgu bagitahu je abang ilham macam jual mahal. lagi2 bila mommy ngah dan mama cu ejek2 dia nanti bawa balik nenas. lagilah hangin satu badan mamat tu. ummi balik kerja tanya dia pun dia marah cakap “mana ada cikgu nak pergi muzium.. ilham tak nak pergilah ummi” hahaha. ilham lah ilham. lama2 ummi pujuk2 eh dia pulak excited terlebih nak pergi muzium nenas. sebab ummi cakap jannah.. ammar semua pergi. takkan ilham sorang2 je tak nak pergi. lagi pun kan ilham teringin sangat nak naik bas. haaaa kan best…

  • Ilham Learning Phase,  My Hero Kechik - Ilham Syahmi

    Abang Ilham @ Tadika Aulad Ilmiyyah

    assalamualaikum semua salam 2016 ecehhhhh.. dah 11 hari pun tahun 2016 bermula. baru nak wish happy new year ye. busy sangat ummi ilham ni sampai tak sempat2 nak update blog. bersusun2 sebenarnya entri 2015 tertangguh yang bakal menjadi tukun hehe. alhamdulillah abang ilham dah mula bersekolah tahun ni. bermulalah rutin baru ummi ilham tahun ni. memang kecil besar juga hati ummi dia ni sebenarnya. tapi tawakkal jek lah Allah kan ada jaga anak ummi ni. insha Allah ummi babah doa yang baik2 je untuk abang ilham. sekejap2 dia excited nak sekolah.. sekejap2 merengek tak nak sekolah. kami layankan jek budak baru nak belajar hehehehe. bermula malam ahad dah kena kerah…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: