Artwork, Doodle by Hernee Nazir

#doodlebyherneenazir | In Progress ;)

in progress sesangat entah bila dapat siapnya ni.yang atas tu projek laminated frame 11’ x 11’.alhamdulillah tinggal tulisan je tak buat lagi. yang ini pula masih dalam proses.saja untuk koleksi sendiri mandala zentangle kekonon.satu lagi dah siap tak sempat snap lagi. untuk yang menempah harap bersabar ye.saya buat ni part time bukan full time.saya juga… Read More #doodlebyherneenazir | In Progress 😉

Artwork, Doodle by Hernee Nazir

#doodlebyherneenazir | Beautiful Friday!

“Sesungguhnya pada hari Jumaat itu terdapat satu ketika yang tidaklah seorang hamba muslim berdoa memohon kebaikan kepada Allah bertepatan pada masa itu, melainkan Dia akan mengabulkannya.” Lalu beliau mengisyaratkan dengan tangannya, yang kami fahami, untuk menunjukkan masanya yang tidak lama (sangat singkat).” (Muttafaq Alaih)

Artwork, Doodles By Ummi Ilham

Blog Yang Sunyi ;)

assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? sebulan blog tak berupdate, ya ampun.kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.hmmmm. konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.eh bisnes apa tu? hehehe.nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.dari menconteng… Read More Blog Yang Sunyi 😉