Hari Raya Aidilfitri Lirik Lagu

Lagu Raya Evergreen – Setitis Cahaya Di Aidilfitri (Aishah)

Lagu Raya Evergreen – Setitis Cahaya Di Aidilfitri (Aishah) | Assalamualaikum. Saja nak merapu raya di hari terakhir berkerja. Lagu Aishah ni antara lagu raya evergreen yang Ummi suka. Boleh meleleh air mata kalau dengar. Sebenarnya baru je keluar kat Sinar.FM ni. Tu yang terus Ummi rasa nak post kat blog. Nanti Ummi post lagi …

68 total views, 2 views today

Continue Reading
Lirik Lagu

Malique – Pejamkan Mata (feat. Dayang Nurfaizah) [Official Lyric Video]

Hari-hari dengar di Sinar.fm sampai dah syok. Ya.. ya.. lagu dah lama Ummi yang tertinggal keretapi. Lagu lambat sampai Gelang Patah hahaha. Jomlah layan lagu dan liriknya sambil fefeeling Dayang Nurfaizah ekeke. Lirik puitis sungguh. Nanti lah kita kaji maksudnya ekeke.     Lirik Lagu Pejamkan Mata oleh Malique ft Dayang Nurfaizah (Malique) sebermula maka …

Continue Reading
Lirik Lagu

Khai Bahar – Bayang (Official Music Video)

Eh.. Ummi dah asyik ternyanyi dalam hati je lagu ni. Sambil dating dengan Babah kita duk tengok video klip ni sambil merungkai maksud lagu. Kelassss ko laki bini dah macam komposer lagu hahaha. Jom nyanyi sama-sama. Lirik Lagu Khai Bahar – Bayang  Lubuk hati yang terdalamDihuni rindu menjalarJarak terus memisahkanTapi hatiMungkin tangan ini tak pernahMembelai …

Continue Reading
Lirik Lagu Rambling Song of The Day Ummi Ilham at Work

Penyanyi Sebenar Lagu Beribu Sesalan..Hahaha

Ku susuri malam ini Yang tidak berbintang sunyi sepi Juga rembulan dah menghilang Dalam kelam ku sendiri Ku mencari hembus bayu Yang selalu berbisik madah rindu Kini membisu dalam sayu Tidak ku temu suaramu Kekasihku di jalanan yang berliku Di saat ku perlukanmu Tertutup jua segalanya terhadapmu Di sini ku tersedu-sedu Setelah cinta pergi Ku …

Continue Reading