Pat Myself On The Back!

Assalamualaikum..

Tak tahu nak cakap leganya macam mana. Rasa nak melompat pun ada. Allah je lah yang tahu. Dari awal preparation beberapa minggu lepas, hinggalah sampai hari yang dinanti. Ummi rasa, I must pat myself on the back! Akhirnya settled Tug Boat Kejora PTP 81 & Kejora PTP 82 Welcoming Ceremony. Thanks untuk Towage Section Team dan mereka yang ikhlas membantu tanpa ada rasa terbeban. Semoga Allah membalas budi baik kalian. Kerja itu satau ibadah!

Walaupun dihujung-hujung ada adegan air mata, tapi Ummi bersyukur Allah permudahkan segalanya. Takpelah kalau orang lain tak nampak usaha Ummi untuk membantu menguruskan program ni, cukuplah Allah yang nampak. Mudah-mudahan ada sekelumit belas ihsan dari Allah buat Ummi.

Tengah-tengah menunggu hari nak bersalin, ni memang Ummi rasa banyak benda yang buat Ummi stress especially pasal kerja. I know this is not good for me and my baby. Sorry adik baby. Air mata Ummi mudah sangat nak mengalir bila Ummi rasa stress huhuhu. Babah lah jadi pendengar setia dan penyumbang semangat. Thanks a lot Babah!

Doakan semoga Ummi dapat bersalin dengan tenang. Esok dah masuk bulan Mac. Abang-abang dah counting the days. Ummi pun dah tak sabar naka berehat fizikal mental. Nak fokus pada adik baby. Doakan semua dipermudahkan. Minta maaf zahir dan batin andai ada salah silap terkasar bahasa ya. Ummi manusia biasa yang tak pernah lepas dari melakukan kesilapan.

” No matter how educated, talented, rich, or cool you believe you are, how your treat people ultimately tells all. INTEGRITY IS EVERYTHING!

Quotes ni untuk renungan bersama.

309 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Pat Myself On The Back!

Leave a Reply to Sis Lin Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *