Giveaway

Giveaway The Berkat Di Mialiana.com

The Berkat (theberkat.com) ialah portal yang berkongsi pandangan tentang pendidikan dan kerjaya untuk golongan B40. Siapa itu golongan B40? Golongan B40 atau Bottom 40 ialah golongan yang ‘struggle’ untuk hidup. Mereka ini golongan yang berpendapatan 40% terendah di Malaysia, dengan purata gaji seisi rumah sebanyak RM3,860 sebulan. Kenapa bantu B40? Cara terbaik untuk keluar dari …

394 total views, no views today

Continue Reading
Info Sharing

Takwim Cuti Sekolah 2019

Assalamulaikum.. Ummi terlebih rajin nak siapkan poster Takwim Cuti Sekolah 2019. Jadi inilah hasilnya. Semoga bermanfaat untuk panduan ibu bapa diluar sana ya. Almaklumlah kalau orang Johor ni yang berkerja swasta macam Ummi dan Babah ni, cuti kami tak sama dengan Abang Ilham. Kami ada hari Sabtu je untuk spend time bercuti sama. Jadi nak …

530 total views, 1 views today

Continue Reading
Info Sharing My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Kelengkapan Sekolah Murah di Pasaraya KU

Assalamualaikum.. Ummi pasti ibu dan ayah semua dah sibuk mencari kelengkapan sekolah untuk anak-anak memandangkan tinggal lebih kurang dua minggu saja lagi sesi persekolahan 2019 akan bermula. Alhamdulillah untuk kelengkapan persekolahan Abang Ilham seperti uniform sekolah, baju melayu sekolah agama memang Ummi dah beli masa balik kampung awal bulan hari tu. Macam tahun lepas, Ummi …

613 total views, 2 views today

Continue Reading