Rambling

Happy Birthday Capt. Nazer!

Assalamualaikum.. 

Hari ni 21 September 2018 birthday Capt. Nazer. Last minutes si Nazam ni plan nak buat surprise. Jadi buatlah kutipan dana untuk sesiapa yang ada. Berdezuplah kami mencari kek dan makanan untuk dijamu. Pilihan paling sedap.. durian cheese cake from Secret Recipe dan pizza dari Domino’s Pizza.

Yang kat belakang tu budak raver ke camana?

Serabut jek memasing ek dengan gambar kelabu asap hahaha. Ummi dah lapar, tunggu pizza berkeroncong perut oiii. Sampai-sampai office teruslah ajak diorang potong kek dan bedal pizza tu. Nyumssss. Sempat tu selit Samjeang Beef Pizza yang tak habis stok lagi di outlet Taman Nusantara hehe.

Ini jek yang termampu untuk celebrate birthday Capt. Nazer di hari-hari terakhir di Marine Services Department sebelum berhijrah ke utaghaaaa. Semoga Capt. Nazer dipanjangkan usia, dikurniakan rezeki yang halal dan melimpah ruah. Hilang dah boss Ummi sorang huhuhu. Nanti nak jalan-jalan utagha boleh lah sembang dengan Capt. sambil makan pasembok hahaha.

Good luck Capt. Nazer! Halalkan ilmu-ilmu yang dicurahkan.. saya ingat pesan capt. “Ini semua duniawi” 🙂

p/s Sorry Geng Jumaat.. hari ni tak dapat makan sama :'(

615 total views, 1 views today

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

5 thoughts on “Happy Birthday Capt. Nazer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *