Blog post

Happy Birthday Capt. Nazer!

21/09/2018

Assalamualaikum.. 

Hari ni 21 September 2018 birthday Capt. Nazer. Last minutes si Nazam ni plan nak buat surprise. Jadi buatlah kutipan dana untuk sesiapa yang ada. Berdezuplah kami mencari kek dan makanan untuk dijamu. Pilihan paling sedap.. durian cheese cake from Secret Recipe dan pizza dari Domino’s Pizza.

Yang kat belakang tu budak raver ke camana?

Serabut jek memasing ek dengan gambar kelabu asap hahaha. Ummi dah lapar, tunggu pizza berkeroncong perut oiii. Sampai-sampai office teruslah ajak diorang potong kek dan bedal pizza tu. Nyumssss. Sempat tu selit Samjeang Beef Pizza yang tak habis stok lagi di outlet Taman Nusantara hehe.

Ini jek yang termampu untuk celebrate birthday Capt. Nazer di hari-hari terakhir di Marine Services Department sebelum berhijrah ke utaghaaaa. Semoga Capt. Nazer dipanjangkan usia, dikurniakan rezeki yang halal dan melimpah ruah. Hilang dah boss Ummi sorang huhuhu. Nanti nak jalan-jalan utagha boleh lah sembang dengan Capt. sambil makan pasembok hahaha.

Good luck Capt. Nazer! Halalkan ilmu-ilmu yang dicurahkan.. saya ingat pesan capt. “Ini semua duniawi” 🙂

p/s Sorry Geng Jumaat.. hari ni tak dapat makan sama :'(

410 total views, 4 views today

Share this nice post:

5 Comments

  • serikanditanahjauhar

    24/09/2018 at 12:13 pm

    nama sama Hernee

    1. Hernee Nazir

      24/09/2018 at 1:01 pm

      hahaha aah ejaan jek lain kak.. hahaha

  • farahain zfa

    27/09/2018 at 2:23 am

    mati-mati ingatt husband kak hernee.hahhahhaa.bila baca balik nengok gamboo ohhhh….nama je samaa…hahahhhahahha…

    1. Hernee Nazir

      27/09/2018 at 7:53 am

      hahaha adoiii ciktom siap wish birthday kahkahkah

    2. Hernee Nazir

      27/09/2018 at 7:54 am

      hahaha dia dah ubah terms.. doodle n post kat fb..doakan lah ada masa nak mendoodle hahaha

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: