Salam Aidiladha 1439H

23/08/2018

Assalamualaikum..

Salam Aidiladha 1439H untuk semua pembaca blog herneenazir.com. Terlewat pula Ummi nak post entri ni. Semalam angan-angan nak marathon update blog, tapi itu semua hanya angan-angan tiada daya upaya nak meneruskan angan-angan hehe.

Inilah gambar Hari Raya Aidiladha kami yang “paling sempurna” di antara yang tak sempurna hahaha. As usual, Ummi dan Babah yang beriya sakan tengok kamera. Yang berdua ni, hmmmmmmm.. memasing tunjuk muka seposen hahaha. Pasghah je mak ni nak oi.. lantaklah janji ada juga gambar kenangan. The Ilhams beriya nak pakai complete set baju melayu, bersongkok dan berkain samping sebab diorang kata ni kan raya hehe. Kalau tak kerah buka atau salin baju lain memang sampai ke petang lah diorang dengan baju melayu tu. Babah hanya mengenakan kurta KACAX dan seluar slack. Ummi sarung jubah hitam je dengan tudung bawal.


Sempat Ummi ajak wefie. Kat bawah ni antara gambar yang telah di photo bomb oleh Abang Ilham.

P_20180822_100634_vHDR_AutoEhhhhh..geram Ummi tengok dia buat mata gitu ehhhh..


Sebenarnya kami tak sempat bergambar complete satu family Tok Ayah. Memasing pun macam


Gambar Nenek dan Daddy Ngah yang ada cuma ni je. Gambar Mommy Ngah yang sopan santun tak ada. Yang ada cuma gambar tak semenggah hahaha. Kang post kat sini konfem Mommy Ngah membebel hahaha.


Last but not least, photographer of the day.. Mak Wee la siapa lagi jadi mangsa Kak Yu dan Abam. Ehhhh.. Chewable C-Plus pun nak enterframe la atas meja tu hehehe. Ok, next entry Ummi post menu aidiladha kami yang BUKAN Dari Dapur Hernee Nazir.

Stay tuned!

Share this nice post:

8 Comments

  • farahain zfa

    23/08/2018 at 11:01 pm

    untunglaaahh ade gambar yang elokk..ain ootd jadi kelautt..hahhahaa..lupa dahh bila dah pegang lembu.hhahaha…

    1. Hernee Nazir

      24/08/2018 at 10:23 am

      hahaha tapi sauk baju mana sempat jek in..hahaha

  • nona

    24/08/2018 at 7:39 am

    Wow, tak sabo nak tengok menu bukan dari dapur tuu.heheee

    1. Hernee Nazir

      24/08/2018 at 10:20 am

      hahaha harap bersabo..

  • Sis Lin

    24/08/2018 at 8:27 am

    Selamat hari Raya..
    Ada juga korang OOTD ke apa ke, Sis ko? Hanya kari kambing je yg OOTD hahahahaa…

    1. Hernee Nazir

      24/08/2018 at 10:10 am

      hahaha kambing bertelur eh sis

  • Seri

    24/08/2018 at 10:50 am

    Salam Aidiladha, Her

  • Mar Mansor

    27/08/2018 at 4:15 pm

    salam aidiladha buat kak HN sekeluarga..moga tak terlambat mengucapkan di sini. apa pun raya kak HN meriah ..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: