Salam Aidiladha 1439H

Salam Aidiladha 1439H

Assalamualaikum..

Salam Aidiladha 1439H untuk semua pembaca blog herneenazir.com. Terlewat pula Ummi nak post entri ni. Semalam angan-angan nak marathon update blog, tapi itu semua hanya angan-angan tiada daya upaya nak meneruskan angan-angan hehe.

Inilah gambar Hari Raya Aidiladha kami yang “paling sempurna” di antara yang tak sempurna hahaha. As usual, Ummi dan Babah yang beriya sakan tengok kamera. Yang berdua ni, hmmmmmmm.. memasing tunjuk muka seposen hahaha. Pasghah je mak ni nak oi.. lantaklah janji ada juga gambar kenangan. The Ilhams beriya nak pakai complete set baju melayu, bersongkok dan berkain samping sebab diorang kata ni kan raya hehe. Kalau tak kerah buka atau salin baju lain memang sampai ke petang lah diorang dengan baju melayu tu. Babah hanya mengenakan kurta KACAX dan seluar slack. Ummi sarung jubah hitam je dengan tudung bawal.


Sempat Ummi ajak wefie. Kat bawah ni antara gambar yang telah di photo bomb oleh Abang Ilham.

P_20180822_100634_vHDR_AutoEhhhhh..geram Ummi tengok dia buat mata gitu ehhhh..


Sebenarnya kami tak sempat bergambar complete satu family Tok Ayah. Memasing pun macam


Gambar Nenek dan Daddy Ngah yang ada cuma ni je. Gambar Mommy Ngah yang sopan santun tak ada. Yang ada cuma gambar tak semenggah hahaha. Kang post kat sini konfem Mommy Ngah membebel hahaha.


Last but not least, photographer of the day.. Mak Wee la siapa lagi jadi mangsa Kak Yu dan Abam. Ehhhh.. Chewable C-Plus pun nak enterframe la atas meja tu hehehe. Ok, next entry Ummi post menu aidiladha kami yang BUKAN Dari Dapur Hernee Nazir.

Stay tuned!

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

8 thoughts on “Salam Aidiladha 1439H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: