Samyeang Sauce Sedap Hanya di Domino’s Pizza

Yeay!!! Akhirnya Domino’s Pizza jual sos samyeang ni. Baru je hari tu berbual dengan kawan Ummi, kalaulah ada jual sos samyeang ni kan best. Tup-tup beberapa hari lepas diorang promote.

Jadi Ummi tak lepaskan peluang membeli sebotol untuk Ummi kat rumah. Ramai tanya Ummi sedap sangat ke Pizza Samyeang dan Ayam-Haseyo tu? Jawapan Ummi ya sedap Ummi suka. Jawapan tu berdasarkan deria rasa Ummi ya. Kalau uolls rasa tak sedap itu pandangan uolls hehehe. Ummi suka sesangat.. sedap pedas-pedas berapi gitu nyumssss. Cubalah cepat.. limited time tu uolls.

Ummi plan nak buat chicken grill bubuh sos samyeang ni. Lepas tu nak buat tuna wrap esok bubuh sos samyeang juga hehe. Korang boleh dapatkan sos samyeang ni di mana-mana outlet Domino’s Pizza. Sebotol dijual dengan harga RM24.90 belian di kaunter.

Ok selamat bersos samyeang! So satisfyingly spicy, you’ll say saranghae!!

Share this nice post:

5 Replies to “Samyeang Sauce Sedap Hanya di Domino’s Pizza”

  1. macam-macam dia nak buat tu..

    1. kannnnn macam ada 20 botol sos samyeang jek gayanya hahaha

  2. amboi makcik..sekejap je zasss..terus berdezup eh beli sos ni…beli kat dominos ek…ok..nanti aku pulak nak berdezup

    1. aah beli kat kaunter..x silap kalo beli online lagi murah..

  3. […] p/s Bagi yang tertanya mana nak dapat Sos Samyeang, boleh baca entri INI. […]

Leave a Reply