Pindah Semula Kepangkuan 6th Floor

01/11/2017

Saja nak simpan dalam blog sebagai kenangan. Hari Isnin officially, kami dah berpindah semula ke office sweet office di 6th floor. Hamboiiii sweet sangat hehehe.

Semasa proses renovation.

Pandangan dari depan. Dah siap dan jadi lebih luas ke belakang.

Pandangan dari belakang. Penghuni dah bertambah, jadi marilah kita sama-sama ber”Muafakat Johor” kat dalam office ni ya. Kongsilah apa yang ada, hakikatnya semua hak PTP.

Lokasi section Ummi dan dua orang assistant dah pindah ke belah depan. Pindah semula ke depan setelah berapa tahun meninggalkan lokasi ni.

Ada ni kat belakang Kak Leen.

Ok inilah workstation Ummi. Elok je kat sini. Harap tak berpindah randah lagi sampai pencen ekekeke. Ehhhh kerja sini sampai pencen ke? Insha Allah kalau panjang jodoh dengan PTP dan nyawa tak ditarik awal sampai la pencen hehehe. Itu je nak share hehehe.

Share this nice post:

2 Comments

  • maszull

    01/11/2017 at 9:04 pm

    Assalamualaikum hernee..dah semakin besar n lawa opis yer…reward supaya semakin rajin buat keje tu…

  • Hernee Nazir

    25/01/2018 at 1:44 am

    waalaikumussalam ma.. ye ma makn luas sebab tambah jiran baru

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: