Work

Pindah Semula Kepangkuan 6th Floor

Saja nak simpan dalam blog sebagai kenangan. Hari Isnin officially, kami dah berpindah semula ke office sweet office di 6th floor. Hamboiiii sweet sangat hehehe.

Semasa proses renovation.

Pandangan dari depan. Dah siap dan jadi lebih luas ke belakang.

Pandangan dari belakang. Penghuni dah bertambah, jadi marilah kita sama-sama ber”Muafakat Johor” kat dalam office ni ya. Kongsilah apa yang ada, hakikatnya semua hak PTP.

Lokasi section Ummi dan dua orang assistant dah pindah ke belah depan. Pindah semula ke depan setelah berapa tahun meninggalkan lokasi ni.

Ada ni kat belakang Kak Leen.

Ok inilah workstation Ummi. Elok je kat sini. Harap tak berpindah randah lagi sampai pencen ekekeke. Ehhhh kerja sini sampai pencen ke? Insha Allah kalau panjang jodoh dengan PTP dan nyawa tak ditarik awal sampai la pencen hehehe. Itu je nak share hehehe.

Share this nice post:

Comments

comments

1 thought on “Pindah Semula Kepangkuan 6th Floor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *