Cendol Durian Sedap Di Cendol Station Taman Nusantara

Cendol Durian Sedap Di Cendol Station Taman Nusantara

Cerita minggu lepas, lepas balik dari program di Petronas Bandar Baru UDA sempat menyinggah ke Cendol Station, Taman Nusantara, Gelang Patah bersama dua orang assistant yang gonjol ni.

20171005_123629

Handphone Ummi selalu menipu tau. Flawless sangat muka tu. Kalaulah betul-betul flawless kan best hahaha. Eh bersyukurlah ada muka.

20171005_123948

Satu cendol durian jagung dan dua cendol durian kacang.

20171005_123944

Ini Ummi yang punya. Cendol durian kacang semangkuk RM7. Memang puas hati secukup rasa. Sambil taip ni pun telan air liur tau. Rasa macam nak tapau bawa balik office tapi masih berfikiran waras lagi hahaha.

Korang kalau ke Gelang Patah jangan lupa singgah sini tau. Serious sedap. Ada juga jual makanan lain seperti nasi lemak, kuih denderam atau telinga keling dan tapai. Kalau tak tahu jalan call Ummi tapi make sure kena belanja 2 mangkuk cendol durian. Deal? Ngeh3.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

6 thoughts on “Cendol Durian Sedap Di Cendol Station Taman Nusantara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: