Cendol Durian Sedap Di Cendol Station Taman Nusantara

16/10/2017

Cerita minggu lepas, lepas balik dari program di Petronas Bandar Baru UDA sempat menyinggah ke Cendol Station, Taman Nusantara, Gelang Patah bersama dua orang assistant yang gonjol ni.

20171005_123629

Handphone Ummi selalu menipu tau. Flawless sangat muka tu. Kalaulah betul-betul flawless kan best hahaha. Eh bersyukurlah ada muka.

20171005_123948

Satu cendol durian jagung dan dua cendol durian kacang.

20171005_123944

Ini Ummi yang punya. Cendol durian kacang semangkuk RM7. Memang puas hati secukup rasa. Sambil taip ni pun telan air liur tau. Rasa macam nak tapau bawa balik office tapi masih berfikiran waras lagi hahaha.

Korang kalau ke Gelang Patah jangan lupa singgah sini tau. Serious sedap. Ada juga jual makanan lain seperti nasi lemak, kuih denderam atau telinga keling dan tapai. Kalau tak tahu jalan call Ummi tapi make sure kena belanja 2 mangkuk cendol durian. Deal? Ngeh3.

Share this nice post:

6 Comments

  • Maisarah

    17/10/2017 at 12:08 am

    wah.. sedapnya cendol tu! terus lapar tengok gambar tu hehe

    1. Hernee Nazir

      17/10/2017 at 8:34 am

      hehehe sedap mai..aduhhh ada lunch hour gi tapau ni kang..hehehe

  • kisahsidairy

    17/10/2017 at 7:58 am

    nasib hari tu badan dah penat,kalau tak nak jugak pergi..murah je kot RM7.. yang aku pegi hari tu,rasa entah ke mana walaupun banyak..rugi je…

    1. Hernee Nazir

      17/10/2017 at 8:04 am

      ni sedap..dijamin puas hati..aah ek mase tu dah penat..kalo tak blh jek lepak menyendol sama2..

  • Dilah

    17/10/2017 at 11:19 am

    kat mana tu kak? awat tak penah nampak bila pegi area nusa2 tu?? hahha

    1. Hernee Nazir

      17/10/2017 at 12:44 pm

      ada dilah..dekat dengan hotel v3..lori comel parking petang2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: