Belanja Geng Makan Ssamjeang Pizza

Belanja Geng Makan Ssamjeang Pizza | Assalamu’alaikum. Cerita beberapa minggu sudah. Memang sebelum bersalin Ummi janji nak belanja assistant-assistant Ummi yang banyak membantu. So Ummi tunaikan dengan belanja diorang Domino’s Pizza dan kebetulan Ssamjeang Pizza dah muncul semula jadi moh le kita menjamu selera.

IMG_20190626_131700

Muka sebelum kekenyangan makan ssamjeang pijja..hehe.

IMG_20190626_131639

Ni orang-orang tua bajet comel.

Jangan tunggu lama-lama, meh la kita makan ssamjeang pizza, ayam-haseyo dan yang terbaru saranghae-ny stix.

IMG_20190626_131608

Ssamjeang Pizza Chicken.. sedap namatey.. 

IMG_20190626_131614

Ssamjeang Pizza Beef.. sedap gilossss.. kali ni rasa sos dia lagi pedas berapi uii..

IMG_20190626_131628

Ni tambahan beef peperoni pizza..

IMG_20190626_131624

Ummi’s favourite.. Ayam-Haseyo.. yumeeeeehhhhhh..

IMG_20190626_131556

Ini yang terbaru tu Saranghae-ny Stix.. doh tu sedap tapi Ummi tak berapa suka sebab sos manis honey butter. Dah syok-syok pedas tetiba manis hehehe.

Lepas makan kekenyangan tapi macam tak cukup lagi. Siap suruh Nazam top up Ayam-Haseyo dan Ssamjeang Beef Pizza large satu lagi. Sudahnya memasing macam ular sawa kekenyangan.

Korang peminat Ssamjeang Pizza cepat-cepatlah pergi makan. Kang promotion stop melopong tak dapat makan hehehe. Yang pastinya memang Ummi’s all time favourite la hehehehe.

95 total views, 1 views today

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *