Geng Makan

Tuesday’s Lunch – Domino’s Pizza

Kemalasan update blog melanda sampai lunch hari Selasa pun muncul di hari Khamis hahaha. Cerita lunch ni, ada orang nak ke mee sampan tapi hari Selasa tutup la makcik. Jadi puas fikir akhirnya ke sini.

Muka kelaparan tapi acah-acah kenyang terutamanya yang pakai tudung coklat hahaha.

Tak order beriya sangat pun. Order 1 set Fabulous 4 ni share bertiga.

Tambahan personal pizza ni satu sempena Tuesday promo.

Yang ni budak Eqa ni yang nak sangat makan chocolate lava cake with peanut butter ke apa nama entah. Tapi dia makan secoet Ummi dengan Noni yang kena bedal lebih. Nampak tak dia sabotaj kami. Siap-siap makan moh la pulang ke office. Esok korang jangan makan sedap-sedap tanpa akak eh. Memang nak kena kalau makan sedap-sedap tanpa i hehehe. 

Selit sikit.. cerita malam ni. Ummi masak mee goreng je. Vitamin M masih bermaharajalela hehehe.

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *